Tassen bedrukken, maak je unieke eigen tas

Tassen zijn een onmisbaar accessoire voor veel mensen. Of het nu gaat om een dagje uit, winkelen of naar het werk gaan, een tas is de perfecte manier om al je spullen veilig en georganiseerd mee te nemen. Maar wist je dat je jouw tas ook kunt laten bedrukken? Waarom zou je een tas laten bedrukken en wat kan je dan op een tas laten bedrukken? We geven je een aantal voorbeelden.

 

Redenen om een tas te bedrukken 

Er zijn verschillende redenen waarom je een tas zou willen laten bedrukken. Zo is het een goede manier om jouw bedrijf, merk of evenement te promoten. Door jouw logo of boodschap op een tas te drukken, creëer je een tastbaar promotiemateriaal dat klanten kunnen gebruiken en waarderen. Ook kan een bedrukte tas een persoonlijk tintje geven aan jouw stijl en outfit. Het ontwerp kan worden afgestemd op jouw eigen smaak en voorkeuren. Immers een bedrukte tas is uniek. Je hebt hem immers zelf ontworpen 

 

Welke soorten bedrukkingen zijn er?

Er zijn verschillende soorten bedrukkingen die kunnen worden gebruikt om een tas te bedrukken. De meest gebruikte en populairste manier om tassen te bedrukken is zeefdrukken. Een ontwerp wordt op een zeefdrukraam geplaatst en vervolgens op de tas gedrukt. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van transferdruk. Dit is een proces waarbij een ontwerp op een transferpapier wordt afgedrukt en vervolgens op de tas wordt gedrukt met behulp van hitte en druk. Een goedkope manier om tassen bedrukken is digitale print. Super-snel maakt hiervan gebruik.  Dit is een moderne manier van bedrukken waarbij het ontwerp direct op de tas wordt geprint met behulp van een digitale printer.

 

Voorbeelden van een bedrukte tas

Er zijn verschillende manieren waarop je een tas kunt bedrukken. Zo kun je een boodschappentas bedrukken met een logo of afbeelding. De tassen worden onderdeel van de promotie voor het bedrijf. Ook kan je tassen bedrukken met een eigen naam. Bijvoorbeeld een sporttas. Of laat een tas bedrukken met een inspirerende boodschap of een leuke afbeelding om de tas een unieke uitstraling te geven. Ook leuk is om een tas te bedrukken met persoonlijke foto’s, zoals een familiefoto, een vakantiefoto of een foto van een huisdier. Dit geeft de tas een persoonlijk tintje en maakt het een uniek en persoonlijk cadeau. Of wat dacht je van een tekening of illustraties. Kunstenaars of grafische ontwerpers kunnen hun eigen creaties op een tas laten drukken. Dit geeft de tas een artistiek tintje. Een laatste idee is om een patroon op de tas te drukken, bijvoorbeeld een bloemenpatroon, een streepjespatroon of een geometrisch patroon. Dit geeft de tas een visuele aantrekkingskracht en kan worden afgestemd op jouw persoonlijke stijl. Zo kun je altijd een hele persoonlijke tas ontwikkelen en dragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *